what do we offer?

café couture

Maona & Pieter Loridon laten hun eigen koffie melange branden onder de noemer van 'café couture'. Want dat is koffie toch? Een sensatie in een cup? Niet? Wél voor Maona!

Ze zijn begonnen met 2 melanges & it's all in the name.

Let's go nuts.
Geeft een volle pittige smaak met een zalige zachte nasmaak die je de noten en chocolade smaak zal beleven. Een gerenomeerde pittige Espresso met een romige schuimlaag en een diepzwarte kleur. 80% arabica van Brazilië, Centraal Amerika, Mexico, Guatemala & Costa Rica & 20% robusta van India.

Try a little tenderness
Een mooie smaakbalans met een zacht maar pittig aroma Een krachtige mélange van hoogland-Arabicabonen uit Latijns-Amerikaanse landen. Cashewnoot uit Mexico, karamel uit Brazilie en zoethout uit Guatemala geven deze koffie een volle, hartige smaak met een zoete afdronk.

100% Arabica voor een lichte verteerbaarheid van Brazilië/ Centraal Amerika/Mexico/Guatemala/Costa Rica

juices op basis van vitamine C boost

Traditionele juice of "anders, gezonder & beter"?

Veel van onze juices zijn gebaseerd op het beste fruit en het lekkere vlierbloesemsap. Een verfrissende belevenis.
Vlierbloesem staat bekend als ideaal om het lichaam mee te helpen ontgiften en zijn enorme vitamine C boost!
Volgens ons de ideale combinatie tussen genot en functionaliteit.

Onze smoothies zijn een mix van fruit, yoghurt, appelsien én vlierbloesemsap. Iets voller dus.

De wereld gezondheids organisatie (WHO) stelt dat wij langer gezond kunnen blijven indien wij meer zorg besteden aan de kwaliteit van onze voeding. Onze maaltijden zouden vooral moeten bestaan uit groenten, fruit en granen. De WHO raadt ons aan om dagelijks minstens 5 porties fruit en groenten te eten zijnde 400-600gr

waldkorn sandwiches

Gezond leven begint met gezonde voeding. Je lichaam heeft dagelijks een groot aantal noodzakelijke voedingsstoffen nodig. Naast een ruime hoeveelheid water (drink dagelijks ten minste anderhalve liter!) zijn dat koolhydraten, eiwitten, vetten, voedingsvezels, vitamines en mineralen.

Als je gevarieerd eet, is de kans het grootst dat uw lichaam voldoende van alle voedingsstoffen opneemt. Eet daarom Waldkorn. Dat past namelijk perfect bij een gezonde levensstijl. Het heerlijke luchtige meergranenbrood is een goede leverancier van vitamines, mineralen, voedingsvezels en bouwstoffen.

En zoals je weet, wordt er bij Waldkorn niet op een graantje gekeken.

Kortom, Waldkorn is gezond genieten!
contact maona webdesign by fw4
Aarzel niet om ons te mailen. Dit kan naar info@pieterloridon.com